Trouwfoto’s Op Hout Laten Afdrukken

foto_op_hout

Een foto op hout afdrukken is een unieke herinnering om in huis te hangen. Je haalt zo echt een stukje natuur in huis, maar wel echt een persoonlijk stukje natuur. De foto op hout heeft misschien een natuurlijke uitstraling, maar is wel echt iets van jouw. Jouw favoriete woning kan er namelijk op gedrukt worden. De foto wordt uitsluitend geprint op goedgekeurde houtsoorten met FSC en PEFC keurmerk. Je hebt zo een stukje natuur in huis dat ook nog eens volledig verantwoord is. De planken worden vaak alleen licht opgeschaafd voordat we jouw foto op hout afdrukken.

foto-op-hout

Foto op hout afdrukken op verschillende houtsoorten.

Elk houtsoort is verschillend en geeft weer een nieuwe unieke uitstraling. Je kan kiezen uit verschillende houtsoorten om je foto op af te drukken. Uiteraard kan je zelf bepalen waar je de foto op wilt afdrukken. Zo kan je kiezen uit: vurenhout, steigerhout of multiplex om jouw foto op hout af te drukken. Steigerhout is het enige houtsoort waar noesten in kunnen zitten. Het steigerhout geeft wel een echte ruige look voor in de woonkamer. De andere houtsoorten hebben deze noesten niet. Dit kan ook weer een voordeel zijn als je bijvoorbeeld geen noest in iemand zijn gezicht wilt hebben.

Foto op hout afdrukken als cadeau.

Een foto op hout afdrukken kan natuurlijk ook het ideale cadeau zijn om iemand t geven. Als je geen mooie foto hebt om cadeau te doen, dan kan je ook een cadeaubon geven. Met een cadeaubon kan iemand zelf een mooie foto op hout afdrukken. Uiteraard is het natuurlijk nog leuker om zelf de foto te laten afdrukken op hout. Je hebt zo echt iets om te geven aan iemand die dol is op foto’s. Bijvoorbeeld een foto voor oma van haar eerste kleinkind. Of een foto van jullie als pasgetrouwd stel aan de schoonouders. Dit soort foto’s zijn zo een blijvende herinnering met een afdruk op hout.

Foto op hout afdrukken

Foto op hout afdrukken via het internet.

De snelste manier om een foto op hout af te drukken is door een bestelling op het internet te plaatsen. Online kan je een foto laten drukken. Er wordt direct gecontroleerd of jouw foto van een hoge kwaliteit is om af te drukken op hout. Hout is ideaal voor familiefoto’s en je kan gerust jouw foto laten drukken op een houtenframe.