Een bus of touringcar online kopen

Ben je op zoek naar een touringcar of een bus voor streek- of stadsvervoer? Kijk dan op Truck1.nl voorOpenbakwagens vrachtwagens een breed aanbod van verschillende bussen. Bekende merken als Toyota en Peugeot worden aangeboden voor scherpe prijzen. De bussen zijn uit diverse bouwjaren, variërend van enkele jaren oud tot een aanzienlijke staat van dienst maar nog steeds in goede staat. Bij alle bussen staat vermeld voor hoeveel personen deze geschikt zijn, zodat je weet wat je koopt.

Veilig de weg op met je nieuwe bus of touringcar

De meeste van de aangeboden bussen en touringcars voor de verkoop zijn recent gekeurd. Dit betekent dat je je er dus veilig de weg mee op kunt. Als je een touringcar of bus koopt van een buitenlandse aanbieder moet je er rekening mee houden dat deze in Nederland pas de weg op mag na een keuring door de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Deze keuring moet direct na aankomst in Nederland plaatsvinden. Pas dan wordt een kenteken toegewezen en voor die tijd mag er niet met de bus gereden worden. Uiteraard is een rit naar het dichtstbijzijnde keuringsstation wel toegestaan. Zorg dat je de brief met de afspraak voor de keuring kunt laten zien mocht je door de politie staande worden gehouden.

Een bus of touringcar voor een scherpe prijs

Bij Truck1.nl vind je een ruim aanbod bussen en touringcars voor scherpe prijzen. Uiteraard staat het je vrij om met de verkopende partij te onderhandelen over deze prijs. Soms zit daar nog wel wat ruimte in. Bedenk wel dat als je een bepaalde touringcar of personenbus graag wilt kopen, je er soms snel bij moet zijn en je het je niet altijd kunt veroorloven om te veel op de prijs te willen afdingen. Veel van de aangeboden voertuigen worden verkocht naar ontwikkelingslanden en de belangstelling is vaak groot.

Bussen uit alle delen van Europa

Het aanbod bij Truck1.nl bestaat uit bussen die zowel op de Nederlandse wegen hebben gereden als soms ver daarbuiten. Sommige bussen en touringcars komen uit Scandinavië, uit Frankrijk of Duitsland. Wanneer de aanbieder van de bus niet in Nederland gevestigd is moet je rekening houden met de voorwaarden voor de invoer van de touringcar of bus. Meer informatie hierover kun je vinden op de website van de Rijksdienst voor het Wegverkeer. Als de papieren niet in orde zijn, kan dat een onaangenaam hoge boete opleveren.