Goedkope badkamertegels

Wanneer uw badkamer toch echt aan vervanging toe is, maar u net even wat teveel heeft uitgegeven aan het bad en de wastafel, waardoor u weinig geld over heeft voor de badkamertegels, dan kunt u dit toch oplossen, het kost alleen wat meer moeite.

U kunt bijvoorbeeld eens kijken bij de bouwmarkt bij u in de buurt, misschien is er net een partij in de opruiming die goed bij uw nieuwe badkamerinrichting past, of wellicht hebben ze nog een restpartij liggen die precies genoeg is voor uw badkamer.

badkamer tegelsWat u ook kunt doen is kijken in advertenties online, veel websites hebben voordelige prijzen en acties, maar ook op Marktplaats worden nog wel eens restpartijen aangeboden. Zo kunt u toch nog aan goedkope badkamertegels komen.

Daarnaast kunt u kijken of er een fabrieksverkoop in uw buurt is, die tegels in grote partijen inkoopt, en deze dan goedkoop te koop aanbieden, of een welbekende tegeltoko of tegeldiscounter. Kunt u niet alles in 1 kleur vinden? Geen nood, dan combineert u toch 2 verschillende kleuren met elkaar? Dat kan juist heel goed uitpakken, creatief is het in ieder geval.

Het allerbelangrijkst is wel dat u precies weet hoeveel u nodig heeft, houd daarbij ook rekening met het feit dat er altijd wel wat tegels breken, en u er wel wat extra moet kopen. Anders heeft u goedkope badkamertegels, maar er net eentje te weinig, dat zou heel zonde zijn.