Kom achter je beeldscherm vandaan en ga laser gamen

Steeds meer kinderen brengen uren door achter de computer of met hun tablet of smartphone. VeelLasergame Pistolen ouders zijn hier niet blij mee maar weten ook niet zo goed wat ze er aan kunnen doen. Afspraken maken over de tijd die er per dag mag worden besteed aan computerspelletjes is een optie, maar dan moet je kind zich daar natuurlijk wel aan houden zonder dat het iedere keer weer een strijd wordt. Een goede manier om je kind met zijn ogen van het scherm te krijgen is een laser x bestellen zodat hij of zij lekker actief bezig kan zijn.

Samen spelen is goed voor de teamgeest

Je kunt een laser x gaming set kopen voor twee spelers. Beide spelers krijgen een vest en een laser gun. Hiermee kunnen ze direct tegen elkaar spelen. Laser gamen is een combinatie van verstoppertje en tikkertje in één. Je kind leert op deze manier spelenderwijs om tactisch te denken en in een fractie van een seconde een keuze te maken, ga ik links, ga ik rechts of duik ik naar de grond. En natuurlijk is het de kunst om je tegenstander vanuit een hinderlaag te besluipen en op deze manier weer een punt te scoren. Doordat de kinderen tijdens het spelen veel in beweging zijn wordt automatisch de motoriek gestimuleerd en verbranden ze de nodige calorieën.

Het wedstrijdaspect van laser gamen

Je kunt laser x game ook prima als wedstrijd spelen. Maak twee teams en probeer je tegenstander op geraffineerde wijze uit te schakelen. Als dat lukt dan heeft jouw team gewonnen. Na de speeltijd van een ronde, meestal 10 tot 12 minuten, kan het natuurlijk ook zo zijn dat de wedstrijd in een gelijkspel is geëindigd.

Revanche nemen

Natuurlijk is het dan wel zo leuk als je revanche kunt nemen. Door een tweede ronde laser x game te spelen kan het verliezende team van de eerste ronde proberen om revanche te nemen. Ook kun je een puntensysteem in het leven roepen waarbij ieder team zoveel mogelijk punten moet scoren om te kunnen winnen. Als er dan voor de winnaars een leuke prijs in het vooruitzicht wordt gesteld verhoogt dat natuurlijk het speelplezier. Overigens is het dan natuurlijk wel zo leuk als ook het verliezende team een prijs wint. Zeker omdat er met kinderen wordt gespeeld is het verstandig om ook het verliezende team te belonen.

Lasergame Pistool Kopen?

Wil je na het lezen van dit artikel ook goedkoop een lasergun kopen? Kijk dan snel op de site laserx.nl