Xbrl consultant

Veel bedrijven zijn begonnen met het integreren van xbrl in hun systeem maar dit gaat niet altijd even soepel. Vaak is er gewoon te weinig kennis in huis om het goed te kunnen doen. Het is vaak handig om een xbrl consultant in te huren.

consultant-xbrlEen xbrl consultant kan helpen met het integreren van xbrl in bestaande systemen en kan het personeel leren hoe het allemaal werkt. Vaak moeten ze cursussen volgen om met xbrl te leren werken. Ze moeten ook leren wat de regels zijn en welke eisen aan xbrl rapporten worden gesteld. Het is gewoon nieuwe kennis en het personeel moet dit zo snel mogelijk leren.

De xbrl consultant kan natuurlijk ook helpen met het maken van de rapporten totdat het bedrijf dit zelf kan. De oplossingen dat een xbrl consultant biedt worden op maat gemaakt. Een bedrijf maakt afspraak met de xbrl consultant en samen wordt er gekeken wat er nodig is. Vaak zijn er op maat gemaakte oplossingen nodig omdat elke bedrijf weer anders werkt en ook weer andere dingen nodig heeft.

De xbrl consultant helpt ook het proces van overgang te versnellen waardoor het bedrijf niet alleen tijd bespaart maar ook geld. Voor meer informatie over een oplossing op maat bezoek de onderstaande websites.

http://www2.deloitte.com/nl/nl

http://xbrlweb.parseport.com/nl

http://www.instantreporting.nl/